11 Ağustos 2012 Cumartesi

Japonlar 4 tonluk savaşçı robocop yaptı

Japonlar 4 tonluk savaşçı robocop yaptı
Japonlar 4 tonluk savaşçı robocop yaptı

Japonlar 4 tonluk robocop yaptı
Mermi ve bomba ile saldırabilme özelliğine sahip robotu satın alan kişi isterse içeriden yönetecek isterse iPhone’u ile kumanda edecek.

Bilim ve teknoloji dünyasının önde gelen uluslarından Japonya, Kuratas adını verdiği dev bir robot geliştirdi.

Önceki gün basına tanıtılan 4 ton ağırlığındaki robot 900 bin euroluk etiketiyle satışa çıktı. Görenlere 1987 yapımı Robocop filmindeki saldırgan koruma robotu ED-209’u hatırlattı. Dev robotu kullanmak isteyenler 4 metre uzunluğundaki Kuratas’ın gövdesinde yer alan kokpite girerek aracı hareket ettirebilir.

3G ile bağlanacak 
Japon mühendisler Wataru Yoshizaki ve Kogoro Kurata tarafından tasarlanan ve geliştirilen Kuratas’ı cep telefonuyla hareket ettirmek de mümkün. 3G bağlantısı ile bir iPhone uygulaması sayesinde dev robot iki ayağında yer alan 4 tekerlek ile hızlıca hareket ediyor.

İçerisinde bir cephane bulunan Kuratas mermi ve bomba atabiliyor. Dakikada 6 bin mermi fırlatıp düşmanı etkisiz hale getiren Kuratas siyahtan pembeye kadar 16 renk seçeneğiyle satılıyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...