6 Ağustos 2012 Pazartesi

Medya yalan söylüyor, halkı Esad değil muhalifler katl ediyor

Medya yalan söylüyor, halkı Esad değil muhalifler katl ediyor
Medya yalan söylüyor, halkı Esad değil muhalifler katl ediyor
"Medya Yalan Söylüyor"

Çok uluslu terörist grupların Halep’e saldırıları sebebiyle kentten ayrılmak zorunda kalan Suriyeliler, medyadaki haberlerin aksine kentin ordu tarafından değil teröristler tarafından bombalandığını açıkladı.

Halep'te yükselen tansiyon, Haleplilerin şehri terk etmesine neden oldu. Halep'i terk edenler arasında Ermeniler de var.

Halep'te yaşananlar hakkında bilgi veren Ermeniler, Halep'te yaşanan gerçeklerle televizyonların sunduğu haberlerin farklı olduğunu söyledi.

BBC’ye konuşan Halepli bir Ermeni, şunları söyledi: Televizyonlarda size söylenenlere inanmayın. Teröristler, vatandaşlara karşı güç kullanıyor. Hükümet de bölgeyi onlardan temizliyor. Herkes, bizlerin bombardıman altında yaşadığımızı sanıyor. Fakat bu doğru değil. Teröristlerin bombalı saldırıları vardı. Fakat hükümet, bizi koruyordu. Hükümet bize ateş açmıyordu. en kısa sürede evimize dönmeyi bekliyoruz.”

Başka bir Ermeni ise "Durumumuz berbat. Tanrı’nın izniyle suriye ordusu, bir iki hafta içerisinde durumu düzeltir bizde evimize döneriz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...