31 Temmuz 2012 Salı

"Bu asır içerisinde Sultan Abdülhamîd Han gibi takva sahibi bir sultan gelmemiştir"


"Bu asır içerisinde Sultan Abdülhamîd Han gibi takva sahibi bir sultan gelmemiştir"



RESÛLULLÂH (S.A.V.) NİÇİN ÜZÜLMÜŞTÜ


Hindistan'ın büyük velîlerinden, Ebu'l-Hayr Hazretleri buyurdu ki;
- Bir gece Resûlullâh Efendimiz (s.a.v.)'i gördüm. Mübarek yüzlerinde keder ve üzüntü görülüyordu. Anam-babam sana feda olsun, yâ Resûlullâh! Üzüntü ve kederinizin sebebi nedir?" diye sordum. Resûlullâh Efendimiz buyurdu ki:

"Bölük cihâda devam etsin! Benim kanım da yerde kalmasın!"

"Bölük cihâda devam etsin! Benim kanım da yerde kalmasın!"
"Bölük cihâda devam etsin! Benim kanım da yerde kalmasın!"

27 Mart 1916 târihinde, Irak Cephesi Felahiye Muhârebesi'nde boğazından ağır yaralanan 18. Kolordu, 51. Tümen, 9. Alay emir subayı İstanbul'lu üsteğmen Muzaffer, hayatının son dakikalarına geldiğini görünce, sükûnetle son vazifesini yapmaya başlamış ve konuşamadığından cebinden çıkardığı bir mektup zarfının üzerine kurşun kalemle önce: "Kıble ne yöndedir?" diye yazıp o tarafa dönerek, kalbindeki şehâdeti dille söyleyemediğinden, kana boyanan zarfın ortasına, okunaklı bir şekilde kelime-i şehâdeti yazdıktan sonra, zarfın üç yerine; "Bölük cihâda devam etsin! Benim kanım da yerde kalmasın!" cümlesini yazmış, ikisini imzalayıp üçüncüyü imzalaya-madan son nefesini vermiştir.

Üçüncü dünya savaşı çıkacak ve Büyük İsrail kurulacak. ABD'li kurt siyasetçi gizlemeden bütün planlarını anlattı

Üçüncü dünya savaşı çıkacak ve Büyük İsrail kurulacak. ABD'li kurt siyasetçi gizlemeden bütün planlarını anlattı
89 yaşındaki Amerikalı kurt politikacı Henry Kissinger kısa süre önce bir gazeteye verdiği röportaj, Arap Baharı ve BOP projelerinin mimarı ABD’nin gerçek niyetini gözler önüne serdi. “Amerika, Çin ve Rusya’yı özel olarak zayıflatıyor ve tabutun son çivisi tabii ki İran olacak” diyen Kissinger, “Şu ana kadar Çin’in askeri gücünü arttırmasına, Rusya’nın ise Sovyet dönemi etkilerinden arınmasına müsaade ediyorduk ki, kendilerini güçlü zannetsinler. Bu onları harap edecektir. Bugüne kadar biz tecrübeli nişancı gibi, amatörü silahı eline almaya itiyorduk. Silaha dokununca da işi tamam…” dedi.

3. Dünya Savaşı kapıda

Bizler 'Arap Baharı' ve Suriye ile uğraşırken, ABD, tüm Arap ve İslam ülkelerine nükleer başlık taşıyabilecek uçakları İsrail'e veriyor

Bizler 'Arap Baharı' ve Suriye ile uğraşırken, ABD, tüm Arap ve İslam ülkelerine nükleer başlık taşıyabilecek uçakları İsrail'e veriyor
Bizler 'Arap Baharı' ve Suriye ile uğraşırken, ABD, tüm Arap ve İslam ülkelerine nükleer
başlık taşıyabilecek uçakları İsrail'e veriyor
Başka hikayeler...

100 kadar ülke bir araya gelmiş ve Esad'dan kurtulmaya karar vermiş. Durum böyle olunca 100 ülkenin tüm olanakları bu yönde kullanılıyor. Medya da bu olanakların başında geliyor. Çünkü daha fazla bağıran ya da yalan söyleyen kazanıyor ya da kazandığını sanıyor.

Tıpkı Irak'ta olduğu gibi.

ABD ve İngiltere yanlarına 40 kadar ülkeyi alarak tüm dünyaya yalan söylediler ve Irak'ı işgal ettiler. Sonra da bu ülkede farklı rakamlara rağmen bir milyondan fazla insan öldü, ölüyor.

Ama kimin umurunda?

Tıpkı Myanmar'da her gün ölenler hiç kimsenin umurunda olmadığı ve olmayacağı gibi. Çünkü Myanmar şu anda coğrafyamızda oynanan Büyük Oyun'un yani BOP'un içinde değil.

Le Figaro: Suriye ordusu isyancıları şoke etti

Le Figaro: Suriye ordusu isyancıları şoke etti
Le Figaro: Suriye ordusu isyancıları şoke etti
Le Figaro gazetesi, moral bakımından zayıflamış ve çökmüş bir Suriye ordusu ile karşılaşmayı uman muhaliflerin Suriye ordusunun morali ve kararlılığı karşısında şok yaşadıklarını bildirdi.

Bir grup teröristle Türkiye’den Halep’e giden Fransız Le Figaro gazetesinin muhabiri Adrian Jaulmes, Suriye ordusu ile silahlı isyancılar arasında çok şiddetli çatışmalara tanık olduğunu belirterek Özgür Suriye Ordusu adlı silahlı grubun birçok liderinin öldürüldüğünü ifade etti.

Adrien Jaulmes, Pazartesi günü yayımlanan yazısında “Moral ve örgütlülük açısından çökmüş bir Suriye ordusuyla karşılaşmayı bekleyen isyancılar, son derece güçlü, ateş kapasitesi yüksek ve olağanüstü kararlı ve istekli bir orduyla karşılaşınca şoke oldular” yorumunu yaptı.

ŞAM'daki bombalı saldırılardan Suudi Arabistan istihbaratı mı sorumlu? Misilleme olarak Suudi İstihbarat şefi Bandar bin Sultan öldürüldü mü?

ŞAM'daki bombalı saldırılardan Suudi Arabistan istihbaratı mı sorumlu?  Misilleme olarak Suudi İstihbarat şefi Bandar bin Sultan öldürüldü mü?
ŞAM'daki bombalı saldırılardan Suudi Arabistan istihbaratı mı sorumlu? 
Misilleme olarak Suudi İstihbarat şefi Bandar bin Sultan öldürüldü mü?

18 Temmuz’da Şam’da gerçekleştirilen bombalı saldırının arkasında Suudi Arabistan İstihbarat Teşkilatı'nın olduğu, Suriye’nin ise Şam’daki patlamaya misilleme olarak Suudi Arabistan’ın ABD eski büyükelçisi ve Suudi İstihbarat Teşkilatı Şefi Prens Bandar bin Sultan’ı öldürdüğü iddia edildi.

Suriye Savunma Bakanı dâhil olmak üzere birçok bakanın ve devlet görevlisinin ölümüyle sonuçlanan bombalama olayının arkasında Suudi Arabistan’ın ABD eski büyükelçisi ve İstihbarat Teşkilatı Başkanı Prens Bandar bin Sultan’ın parmağı olduğunu öne sürdü. Bandar bin Sultan yönetimindeki Suudi İstihbarat Teşkilatı’nın CIA’dan aldığı lojistik destekle Suriye Ulusal Güvenliği Genel Merkezi’ni bombaladığı iddia edilirken, Suriye’nin ise Şam’daki patlamaya misilleme olarak 26 Temmuz’da Riyad’da gerçekleştirilen bir bombalı saldırıda Bandar bin Sultan'ı öldürdüğü öne sürüldü. Press Tv de, 22 Temmuz'da Riyad’daki Suudi İstihbarat Teşkilatı Genel Merkezi’nin bombalandığını, olayda Bandar bin Sultan’ın yardımcısının öldürüldüğünü yazmıştı.

Suudi Arabistan Suriyeli muhaliflerin saldırılarını kışkırtıyor

Suriye'deki teröristleri ABD Baş Konsolosluğu yönetiyor

Suriye'deki teröristleri ABD Baş Konsolosluğu yönetiyor
Suriye'deki teröristleri ABD Baş Konsolosluğu yönetiyor


Türkiye plakalı TIR’larla 500 sefer askeri mühimmat ve malzeme sevkiyatı yap ıldı


Suriyeli teröristleri ABD’nin Adana Başkonsolosu Daria Darnell yönetiyor


Suriye’de iç karışıklar başlatıldıktan sonra İncirlik Üssü’nde, 5.000 muhalif önder ve militan ile diğer Suriye'lilere askeri eğitim verildi. Süreci, ABD’nin Adana Başkonsolosu Daria Darnell yönetiyor


Suriyeli muhalifler, İncirlik Üssü’ndeki Kozmik Kriz Merkezi’nden sevk ve idare ediliyor. Suriye’deki terör olaylarının başlamasından bu yana süreci bizzat ABD’nin Adana Başkonsolosu Daria Darnell yönetiyor. Konsolosluk’a yakın kaynaklar, Daria Darnell’in faaliyetleri hakkında şu bilgileri verdi:


“Türkiye plakalı TIR’larla muhalif güçlere ulaştırılmak üzere 500 sefer askeri mühimmat ve malzeme sevkiyatı yapıldı. Son sistem savaş uçaklarını vuracak yeteneğe sahip Oto üzerine monteli 50 rampa ve füze, roket, mühimat gönderildi. Tüm bu eylemler Türkiye’nin bilgi ve desteğiyle gerçekleştirildi.”


Kozmik Kriz Merkezi
ABD’nin Adana Konsolosluğu’na yakın kaynaklar, “Daria Darnell, bölgede üç yılını doldurdu” dedi. Kaynaklar, şu bilgileri verdi: “Daria Darnell, başta Ortadoğu devletleri olmak üzere, bölge ülkelerinde muhalif cepheler yaratmak için faaliyet gösterdi ve bu cepheleri başkaldırı yapacak seviyeye getirdi. Darnell, başından beri Suriye’de kendisinin yaratığı muhalefeti, İncirlik Üssü’ndeki Kozmik Kriz Merkezi’nden sevk ve idare etti."


“Daria Darnell’ın talimatıyla en son sistem silahlar verildi. Silah kullanacak militanlar, ABD’den gelen askeri uzmanlarca en iyi şekilde eğitildi. Suriyeli muhaliflere askeri silah mühimat ve diğer lojistik destek sağlandı. Mart 2012 itibariyle Türkiye plakalı TIR’larla muhalif güçlere ulaştırmak üzere 500 sefer askeri mühimmat ve malzeme sevkiyatı yapıldı. Suriye’de yakılan birçok TIR bu navlunları gerçekleştirenlerdir.”
50 rampa ve füze


Suriye’de iç karışıklar başlatıldıktan sonra İncirlik Üssü’nde, 5000 muhalif önder ve militan ile diğer Suriyeliler’e askeri eğitim verildiğini belirten kaynaklar, şu noktalara dikkat çekti:


“Bugün itibariyle muhaliflerin elinde bulunan ABD’ye ait yüksek sayıda, ağır ve hafif silah bulunmaktadır. Bu silahların eşdeğeri Suriye devlet ordusunun elinde dahi yoktur. ABD tarafından Suriye’deki isyancılara ulaştırmak üzere bugüne kadar peyderpey 25 milyon dolar nakit para verildi. Ayrıca 25 bin ağır ve hafif silah ile bunlarda kullanılacak mühimmat gönderildi. Son sistem savaş uçaklarını vuracak yeteneğe sahip, Oto üzerine monteli 50 rampa ve füze, roket, mühimat gitti.”


Türkiye’nin bilgisi var


Aydınlık’a bilgi veren kaynaklar, Daria Darnell’ın faaliyetlerini Türkiye’nin de desteklediğini ifade ettiler. Kaynaklar, “Daria Darnell, ABD Dışişleri Bakanlığı’na sunduğu raporunda, Suriye’deki iktidarın Kasım 2012’ye kadar yönetimden uzaklaştırılacağına dair eylem planını iletti. Ayrıca tüm bu eylemler Türkiye’nin bilgi ve desteği ile gerçekleştirildi. Bu konuya ait her türlü bilgi ve belge Türkiye Cumhuriyeti devletinin arşivinde mevcuttur” ifadelerine yer verdiler.


‘Melek yüzlü şeytan’


ABD’nin Adana Konsolosluğu’na yakın kaynaklar, “Daria Darnell iki özel görevi ifa etmek için Temmuz 2009’da Adana’da görevlendirildi” dedi. Kaynaklar, Darnell’ın ilk görevinin Türkiye olduğunu belirtti ve şunları söyledi:


“Daria Darnell, Türkiye Kürtlerini manuple etmek ve eğitmek için görev aldı. Kürtlerle, Süryanilerle ve Ermenilerle yardımlaştı. İlişkilendiği bu etnik guruplara her türlü uluslararası siyasi buluşturma desteğini sağladı. PKK’yı KCK’laştırarak siyasalaşmasını çabuklaştırdı. Üç yıl içerisinde 374 kamu kurum yöneticisi, yerel yönetici ve STK’ları ziyaret ettti. Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde 21 kilise açılışına katıldı. Bölgede yaşayan etnik grupları biraraya getirdi. Bilhassa çeşitli nedenlerle bölgeden göç eden Süryani ve Ermenilere çağrıda bulunarak “yaşadıkları topraklara dönmeleri” konusunda öğütlerde bulundu. 500 başarılı Kürt öğrenciyi ABD’ye eğitime gönderdi. Doğu, Güneydoğu ve Çukurova Bölgesi illerinde ABD’ye ait 230 dil kursu açtırdı. Demokratik özerklik ve siyasal mücadele için bilgilendirmeler yaptı; örgütlerin taleplerini Washington’a rapor etti.”
Adana’daki sinir merkezi Reuters’te

Suriye halkının ve ordusunun ESAD'a desteği zan edildiğinden çok daha fazla. Ordunun yüzde doksan ikisi hala daha kışlalarında

Suriye halkının ve ordusunun ESAD'a desteği zan edildiğinden çok daha fazla. Ordunun yüzde doksan ikisi hala daha kışlalarında
Suriye halkının ve ordusunun ESAD'a desteği zan edildiğinden çok daha fazla.
Ordunun yüzde doksan ikisi hala daha kışlalarında

AP: Esad’a destek sanıldığından çok fazla

Associeted Press haber ajansı, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’a verilen desteğin muhaliflerin beklediğinden çok daha fazla olduğunu belirterek yönetimin 18 Temmuz’un şokunu atlattığını belirtti.

Associeted Press (AP) haber ajansı, Suriye ile ilgili yayımladığı bir haber analizde 18 Temmuz’da Ulusal Güvenlik binasına düzenlenen bombalı saldırının muhaliflerin yönetimin kısa sürede düşeceğine ilişkin umutlarını canlandırdığını; ancak pratikteki durumun hiç de beklendiği gibi olmadığını belirtti.

Suriye ordusu komutanlarının hükümete ve Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’a bağlı olduğunu belirten Associeted Press, bugünlerde yaşananların yapılan analizi doğrular nitelikte olduğunu ifade etti.

AP’nin haberine göre Suriye ordusu, başkent Şam’da işgal edilen mahalleleri geri aldı ve şu anda da halep’e düzenlediği operasyonlarla inisiyatifi eline aldı.

Türk istihbaratının görevi, ABD ve İsrail menfaatlerine hizmet etmek ve BOP yada Büyük İsrail’i gerçekleştirmek mi?

Türk istihbaratının görevi, ABD ve İsrail menfaatlerine hizmet etmek ve  BOP yada Büyük İsrail’i gerçekleştirmek mi?
Türk istihbaratının görevi, ABD ve İsrail menfaatlerine hizmet etmek ve
 BOP yada Büyük İsrail’i gerçekleştirmek mi?

Suriye'de muhaliflerin saldırısı sonucu 8 askerin öldürüldüğü olayın video görüntüleri yayınlandı. Öldürdüğü askerlerin cesetlerini görüntüye alan silahlı muhaliflerin videoda Türkçe konuşmaları dikkat çekti. Saldırıyı gerçekleştirenlerin Türk istihbaratından olduğu iddia edildi.

Suriye’nin Şabanlı Köyü’ndeki karakolda 8 askeri öldüren silahlı muhaliflerin olay görüntüleri yayınlandı. Türkçe konuşan ve üzerinde Türkçe “Allah Korusun” yazan kamyonetle geldiği anlaşılan silahlı muhaliflerin Türk istihbaratından olduğu iddia edildi.

Yurt'tan Ömer Ödemiş'in haberine göre, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırganlar tarafından basılan ve 8 Suriye askerinin vahşice katledildiği saldırının Türkiye’den giden bir grup tarafından gerçekleştirildiği iddia ediliyor. Türkiye sınırının hemen dibindeki Şabanlı Köyü karakoluna yapılan bu saldırı öncesi, eylemcilerin Yayladağı’nın Kızılçat Köyü’ne araçlarla geldikleri ve ardından sınırı geçerek bu korkunç saldırıyı gerçekleştirdikleri ifade ediliyor.

"Konuşulan Arapça sonradan öğrenilen Arapça lehçesi"

Muhaliflerin neden sivilleri canlı kalkan olarak kullandıklarını sormalısınız

Muhaliflerin neden sivilleri canlı kalkan olarak kullandıklarını sormalısınız
Muhaliflerin neden sivilleri canlı kalkan olarak kullandıklarını sormalısınız

''SURİYELİ MUHALİFLERE NEDEN SİVİLLERİ CANLI KALKAN YAPTIKLARINI SORMALISINIZ''

29.07.2012

Halep'teki çatışmalar 2. gününe girerken, gazeteci Alex Thomson Suriye ordusunun kenti topa tuttuğu iddialarına, "Aynı açıklıkla, muhaliflerin neden sivillerin yoğun olduğu yerleşim yerlerinde çatışmayı tercih ettiklerini ve sivilleri canlı kalkan olarak kullandıklarını sormalısınız" dedi.

Görgü tanıklarının muhaliflerin saldırılarıyla başladığını belirttiği Halep'teki çatışmlar ikinci gününe girdi.

Çatışmaların ikinci gününe girilirken, Suriyeli muhalifler kimi noktalarda ordu tarafından püskürtüldü.

Russia Today televizyonuna konuşan El Haber Televizyonu'ndan Halepli gazeteci Sarkis Keserciyan, "Geçtiğimiz akşam isyancılar hükümet binalarına, polis ve istihbarat merkezine saldırdılar ancak başarılı olamadılar. Suriye ordusu bu saldırıya yanıt verdi" dedi.

Yaşanan can kayıplarından muhalifleri sorumlu tutan Keserciyan, muhaliflerin kenti değil bazı mahalleleri kontrol ettiğini söyledi. Halepli gazeteci, çatışma bölgelerindeki halkın, oluşturulan güvenli bölgelere sığındığını, çok azının kenti terkettiğini kaydetti.

AFP'ye konuşan, Fransa'nın başkenti Paris'teki Akdeniz ve Ortadoğu Çalışmaları Merkezi'nden Fabrice Balanche da, Haleplilerin evlerinde oturduğunu, çatışmaların kırsal bölgelerden gelen muhaliflerle ordu arasında yaşandığını söyledi. Balanche, rejimin Halep'te güçlü olduğunu belirtti.

Halep, ülkede olayların başladığı 17 aydan bu yana sakin bir görüntü çiziyordu. Kentte Ekim ayında Şam yönetimi yanlısı büyük bir miting düzenlenmişti.

"MUHALİFLER HALEPTE TUTUNAMAZ"

Channel 4'ten gazeteci Alex Thomson ve NTV'ye konuşan deneyimli Ortadoğu muhabiri Robert Fisk, muhaliflerin askeri olarak güçsüz olduğunu ve Halep'te tutunamayacaklarını belirtiyor.

Muhaliflerin orduyu püskürttüğü ve kenti ele geçirmeye çalıştığı iddialarını da değerlendiren Thomson, "Çatışmalar banliyölerde oluyor, kent merkezi oldukça sakin" dedi. Muhaliflerin propaganda başarısına dikkat çeken Thomson, ancak Suriye ordusunun ikmal yollarını kesmesi durumunda çatışmaların sona ereceğini belirtiyor.

NEDEN SİVİLLERİ CANLI KALKAN OLARAK KULLANIYORLAR

Esad'a karşı direnen bir Suriye halkı yok! CIA ve MOSSAD'ın kontrolünde 25 bin kişilik bir eşkiya sürüsü var

Esad'a karşı direnen bir Suriye halkı yok! CIA ve MOSSAD'ın kontrolünde 25 bin kişilik bir eşkiya sürüsü var
Esad'a karşı direnen bir Suriye halkı yok! CIA ve MOSSAD'ın kontrolünde 25 bin kişilik bir eşkiya sürüsü var
Şam'dan kaçan "dış destekli ve dışarlıklı" isyancılar, Halep'te tutunmak için savaşıyor. Suriye Ordusu tüm gücüyle artık vuruyor. Bu bir ölüm kalım savaşı bir anlamda. Türkiye'den giren binlerce paralı asker, Halep kırsalında ve bazı mahallelerde tutunmaya çalışıyor. Esad Yönetimi, Halep'te şiddetli çatışmalar sürerken Şam'da zafer ilan etti. Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, İran'da denktaşı Ali Ekber Salihi ile görüşmesinde açıkladı bu zaferi.

Muallim, "Teröristler, Şam'ı ele geçirmeye çalıştılar ancak yenilerek Halep'e çekildiler, onları orada da yenilgiye uğratacağız" dedi.

Muallim, ülkesine yönelik bir saldırı olasılığına yönelik olarak da ''Suriye'nin güçlü bir savunması var ve vatanımızı koruyabiliriz'' ifadesini kullandı.

İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi de, Suriye'ye karşı komploların arttığını ve bunların arkasında da İsrail'in olduğunu belirterek,''Siyonist rejimin" Suriye'de yönetimi devirmeye yönelik komplolara öncülük ettiğini söyledi.

Türkiye başta olmak üzere bölge ülkelerini, Suriye konusunda bilinçli hareket etmeye ve uyanık olmaya çağıran Salihi, Suriye'ye karşı yürütülen politikanın sonucunun iyi hesaplanması gerektiğini, yanlış adımların herkesi etkileyeceğini belirtti.

Salihi burada, Suriyeli Muhaliflerin fahri ve onursal lideri bizim Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu kastediyordu. Suriye fiyaskosunun başmimarlarından stratejik derinlik üstadı Davutoğlu ise "Uluslararası toplumunun harekete geçmesi lazım" feryatlarıyla topu telefonda görüştüğü BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'a atıyordu.

İran Meclisi de bir bildiri yayınlayarak, ''ABD, İsrail, Batı ve gerici rejimlerin tüm komploları ve müdahalelerinin, ayrıca İslam karşıtı güçlerin elinde araç olan şiddet yanlısı radikal grupların Suriye'de bir sonuca ulaşamadıkları''nı ilan ediyordu.

Davutoğlu'nun "direnen Suriye halkı" dedikleri ise, Libyalı, Afgan, Türk, Kuzey Afrikalı, Çeçen teröristlerden oluşan ve Mossad, CIA, Blackwater, Suudi ve Katarlı elebaşları Komutasında katliamlar yapan 20 - 25 bin kişilik bir eşkiya sürüsü. Bunlara her türlü silah, ekipman, lojistik ve iletişim desteği Amerika ve İsrail mahreçli olarak Suudi finansmanıyla Türkiye ve Ürdün üzerinden yapılıyor.

30 Temmuz 2012 Pazartesi

Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz

Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz
Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz

Şemdinli'de PKK ile girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Enis Yücel'in Facebook üzerinden şehitlerin acısını paylaştığı öğrenildi...


Kişisel sayfasında şehitlerin ve ailelerinin fotoğraflarını paylaşan Yücel, daha önce şehit olan devre arkadaşları için, "Şehidim hakkını helal et. Mekanın cennet olsun." şeklinde yorumlarda bulundu. Şehit Yücel'in en son cuma günü annesi Birsen Yücel'i telefonla arayarak, “Anne cuma ve Ramazan'ın mübarek olsun. Beni merak etmeyin. Sizleri çok seviyorum ve özlüyorum.” dediği öğrenildi.

Şehit'in paylaşım sitesinde, "Millet 3G ile hayata bağlanıyor, biz ise G-3'le hayatta kalmaya çalışıyoruz." şeklindeki dizeleri dikkat çekti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Günyazı köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken 10 asker de yaralandı. Çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Enis Yücel'in memleketi olan Eskişehir'in Alpu ilçesindeki ailesi yasa boğuldu. Yücel ailesi oğullarının şehadet haberini geceleyin tarladan iş dönüşü mahalleliden öğrendi. Şehit'in evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Yakınları ve ailesi gözyaşlarına boğuldu.

ŞEHİT HABERLERİNİ KENDİ PAYLAŞIM SİTESİNDE YAYINLIYORDUAilenin 3 çocuğundan biri olan Enis Yücel'in uzman çavuşluk sınavına girerek 3,5 sene önce kazandığı, 3 yıl önce de göreve başladığı öğrenildi. Şehit'in en son geçtiğimiz cuma günü annesi Birsen Yücel ile telefonla görüştüğü kaydedildi. Şehit Yücel'in annesini arayarak, “Anne sizleri çok seviyor ve özlüyorum. Güzel annem cuman ve Ramazan'ın mübarek olsun. Bizleri merak etmeyin. Sağlımız yerinde.” dediği belirtildi.

Arkadaşları arasında çok sevildiği dile getirilen şehit Yücel'in göreve başladığından bu yana sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta şehitlerin acısını paylaştığı ortaya çıktı. 3 yıldır uzman çavuş olan Yücel'in daha önce şehit olan askerlerin ve devre arkadaşlarının fotoğraflarını kişisel sayfasında paylaşması dikkat çekti.

"MİLLET 3G İLE HAYATA BAĞLANIYOR, BİZ G-3'LE HAYATTA KALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İsrail, modernize ettiği tanklarımızın, uçaklarımızın kontrolünü-yönetimini ele geçiriyor.

İsrail, modernize ettiği tanklarımızın, uçaklarımızın kontrolünü-yönetimini ele geçiriyor.
İsrail, modernize ettiği tanklarımızın, uçaklarımızın kontrolünü-yönetimini ele geçiriyor.
'Uçaklarımızı, tanklarımızı İsrail yenilemesin'

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, Türkiye'nin uçak ve tanklarının modernizasyonunu İsrail'e yaptırmaması gerektiğini söyledi. Türker, Türk uçağını ise Rusya'nın yeni nesil füzeyle düşürdüğünü öne sürdü.

"Aras Holding - Kargo sıkı bir İslam düşmanıdır." Anlaşılan o ki Aras Kargo, "Önem" değil, "İslam düşmanlığı, kin ve nefret" taşıyor...

Aras Holding - kargo sıkı bir İslam düşmanıdır. Anlaşılan o ki Aras Kargo, "önem" değil, "islam düşmanlığı, kin ve nefret" taşıyor...
Aras Holding - kargo sıkı bir İslam düşmanıdır. Anlaşılan o ki Aras Kargo, "önem" değil,
"islam düşmanlığı, kin ve nefret" taşıyor...

Aras'ın 'din karşıtı' prensipleri!


Taşımacılık sektöründe ‘öncü’ olduğunu iddia eden ARAS Kargo’da başörtülülerin dışlandığını ortaya koyan haberimiz büyük yankı uyandırdı. 8 bin çalışanı arasında “prensip gereği” başörtülülere yer vermeyen Aras Kargo şirketine her kesimden tepki yağarken, aynı şirketin “İslam karşıtı” başka ‘prensip’lerinin de olduğu ortaya çıktı.

İslam düşmanı Aras Holding yönetimi iyice çuvalladı

İslam düşmanı Aras Holding yönetimi iyice çuvalladı. Baş örtüsü yasakçısı Aras Holding'e tepkiler katlanarak büyüyor
İslam düşmanı Aras Holding yönetimi iyice çuvalladı

ARAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, firmalarının prensibi gereği başörtülü çalıştıramadıklarını söyleyen 4 yetkili personelini “işe yeni başlamış ve şirket politikalarını bilmeyen kişiler” olarak göstermeye çalışarak, resmen yalana başvurdu.


"ARAS da yasakçı çıktı” başlıklı haberimize firmadan kamuoyunu yanıltmaya yönelik skandal bir açıklama geldi. Bunun üzerine yönelttiğimiz sorulara verilen cevaplar da açıklamada resmen yalana başvurulduğunu net bir şekilde ortaya koydu. 

ARAS Kargo Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne iş başvurusunda bulunan bir bayan, başörtülü olduğu gerekçesiyle reddedilmiş; Akit'in konuyla ilgili olarak görüştüğü firma bölge müdürlüğü ve genel müdürlük yetkilileri “prensipleri gereği türbanlıları işe almadıklarını” söylemişler; gazetemiz de bunları haberleştirmişti.

İŞTE O SKANDAL AÇIKLAMA 

ARAS Kargo Genel Müdürlüğü, Akit'in, haberi üzerine yaptığı açıklamada, başörtülülere iş vermediklerini ve bunun firmanın genel bir prensibi olduğunu söyleyen personeli suçladı. Açıklamada, “başörtülü çalıştırmadıklarını söyleyen” personel, “işe yeni başlayanlar ve politikamızı tam olarak bilmeyenler” olarak nitelendirilerek, verdikleri bilgilerin hatalı olduğu izlenimi oluşturulmaya çalışıldı. 

YASAĞI TEYİT EDEN PERSONEL HAKKINDA İŞLEM YAPACAK!

Açıklamada aynen şöyle denildi: “Haberde bahsi geçen konu, görüşü alınan personellerimizin Aras Kargo ailesine yeni katılması, insan kaynakları politikalarımıza tam anlamıyla hakim olmamaları, kurum sözcülüğünü yapabilecek yetki ve yetkinliğe sahip bulunmamalarına rağmen inisiyatif alarak kişisel görüşlerini ifade etmelerinden kaynaklanmıştır. Bu personellerimiz hakkında da gerekli işlemler yapılacaktır.”

HOLDİNG BAŞKANI'NDAN EVLERE ŞENLİK CEVAPLAR 

Türkiye de dahil, Ortadoğu'da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek

Türkiye de dahil, Ortadoğu'da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek
Türkiye de dahil, Ortadoğu'da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek

Arap Baharı ve son olarak Suriye'de yaşananlar; Eşbaşkanı Başbakan Erdoğan'ın olduğu Büyük Ortadoğu Projesi'nin adım adım uygulandığını ortaya koyuyor

Rice işaretini vermişti
Bu gün yaşanan gelişmelerin işaretini ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, 2003'te "Fas'tan, Basra Körfezi'ne kadar,Türkiye de dahil, Ortadoğu'da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek" diyerek başlatmıştı. Haçlı seferi planının İlk uygulaması Irak'ta başladı ve milyonlarca Müslüman kanı döküldü. Suriye'de yaşananlar ise bunun bir parçası.

Arap Baharı ve son olarak Suriye'de yaşananlar Eşbaşkanı Başbakan Erdoğan'ın olduğu Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) adım adım uygulandığını ortaya koyuyor.

Bugün yaşanan gelişmelerin işaretini ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Washington Post'un 7 Mart 2003 tarihli nüshasında yazmıştı: "Fas'tan, Basra Körfezi'ne kadar, Türkiye de d‰hil, Ortadoğu'da 22 ülkenin sınır ve haritaları değişecek."
Uygulamayı Irak'tan başlatan George W. Bush-Condoleezza ikilisinin planı sonrası milyonlarca Müslüman katledildi. Bu katliam devam ediyor.

"Terörizme karşı Haçlı seferi yapacağız... Bu sefer zaman alacaktır" diyerek Müslüman ülkeler üzerine Haçlı seferi düzenlediklerini açıkça söyleyen ve seferi Irak'tan başlatan George W. Bush'un, önce güvenlik danışmanı, sonra da Savunma Bakanı olan, Haçlı seferi mimarlarından Condoleezza Rice'ın ve ABD'nin planı şimdi de Suriye'de uygulamaya konuluyor.


ERDOĞAN'IN BOP SEVDASI
Bu planın destekleyicilerinden olan Recep Tayyip Erdoğan da 8 Haziran 2005 tarihinde gazete ve televizyonlara şöyle konuşmuştu: "Geniş Büyük Ortadoğu Projesi'nde demokratik olarak bir görev üstlendik. Şu anda Ortadoğu coğrafyası üzerindeki ülkelere yapmış olduğumuz ziyaretler de, bunun açık, net örnekleridir."
4 Mart 2006'da ise Erdoğan; "Türkiye'nin Ortadoğu'da bir görevi var. Biz BOP'un Eşbaşkanlarından bir tanesiyiz ve bu görevi yapıyoruz " demişti.

GÜL DE AYNI KULVARDA
14 Mart 2006 tarihinde Abdullah Gül, Radikal gazetesine şunları söylüyordu: "BOP içinde ABD ile birlikte hareket ediyoruz. BOP, Türkiye'nin dış politika ilkelerine uygun... ABD ile ortak hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi götürmek."
Kuzey Afrika'dan başlayıp tüm Arap Yarımadası'na yayılan isyanları, ABD ve AB gibi güçler destekliyorlar. Bu destek; isyancılara para, gıda, ilaç ve silah yardımının daha da ilerisine geçiyor ve batılı güçlerin silahlı kuvvetleri ile NATO isyancıları bizzat safında çarpışmaya katıyor. Tıpkı bugün Türkiye'nin yaptığı ve Suriye'de yaşananlar gibi...

BOP NEDİR?

Fahişelik Hürriyeti Olamaz Bedenim benimdir diyerek bir kadın her şeyi yapamaz.

Fahişelik Hürriyeti Olamaz  Bedenim benimdir diyerek bir kadın her şeyi yapamaz.
Fahişelik Hürriyeti Olamaz  Bedenim benimdir diyerek bir kadın her şeyi yapamaz.


Fahişelik Hürriyeti Olamaz

Bedenim benimdir diyerek bir kadın her şeyi yapamaz. Hürriyetin sınırları vardır. Hürriyet ahlakla, kanunla, başkalarının hak ve hürriyetleriyle sınırlıdır.

Bedenim benimdir de ve sokakta erkeklerle anlaşıp para karşılığında yat... Bunun hürriyeti yoktur.

Gazetelerde, tv'lerde çıplak şehevî kadın resimlerinin basılması, kadınlığa yapılacak en büyük hakarettir

Gazetelerde, tv'lerde çıplak şehevî kadın resimlerinin basılması, kadınlığa yapılacak en büyük hakarettir
Gazetelerde, tv'lerde çıplak şehevî kadın resimlerinin basılması, kadınlığa yapılacak en büyük hakarettir


İki gazete... Birincisi: Pazar günleri birkaç ekle birlikte 100 sayfadan fazla... Bünyesinde on binlerce personel çalışıyor. İdarehanesi ve matbaası dev bir binada... Milyar dolarlık bir sermayesi var... İcabında bir haber için uçak kiralıyor, muhabirler, fotoğrafçılar gönderiyor...

İkinci gazete: Tabloid boyda sadece dört sayfa. Üç odalı bir yerde hazırlanıyor. Cirmi küçük, sermayesi küçük...

Ender istisnalar dışında doğru dürüst ne tarih bilen kaldı, ne edebiyat, ne sanat

Ender istisnalar dışında doğru dürüst ne tarih bilen kaldı, ne edebiyat, ne sanat
Ender istisnalar dışında doğru dürüst ne tarih bilen kaldı, ne edebiyat, ne sanat

Şalom Aleyhem Aleyhem Şalom

Yahudi Türkler, Kripto Yahudiler, Kripto Ermeniler, Pakraduniler, Sabataycılar, Kürt Yahudileri ve benzeri konularda az, fakat sağlam bilgiye sahibim. Bunların pek azını, isim vermeden anonim şekilde yazabiliyorum. Daha fazla yazamam, hayatım tehlikeye girer.

Türkiye halkına, bilhassa Müslüman kardeşlerime acıyorum. Yatakta uyuyorlar, ayakta uyuyorlar.

Yakın tarihimizin içyüzünü, bugünkü durumu iyi bilen binde bir değil, on binde bir çıkar ancak.

Arakan Müslümanları Diri Diri Yakılırken

Arakan Müslümanları Diri Diri Yakılırken
Arakan Müslümanları Diri Diri Yakılırken


İslam ve Müslüman karşıtı çevreler Arakan Müslümanlarına yapılan katliamı yalan ve şişirme göstermeye çalışıyor. Halbuki, yıllardan beri, Birleşmiş Milletler Teşkilatı, dünyada en fazla zulme ve haksızlığa uğrayan Müslümanların Arakan Müslümanları olduğuna dair raporlar yayınlamaktadır.

Dünyanın her hangi bir yerinde bir Yahudinin burnu kanasa büyük gürültü ve yaygara kopartan İslam düşmanları, Türkiye Müslümanlarının Arakan'daki kardeşleriyle ilgilenmesinden, onlara acımasından bile rahatsız oluyor.

29 Temmuz 2012 Pazar

'Sen en iyisini hak ediyorsun' yönlendirmesi büyük sorunlara yol açıyor

'Sen en iyisini hak ediyorsun' yönlendirmesi büyük sorunlara yol açıyor
'Sen en iyisini hak ediyorsun' yönlendirmesi büyük sorunlara yol açıyor

Benliği Şişirilen Gencin Canı Sıkılıyor

Mutluluk yarışları gençleri daha sıkılan, bunalan bir yapıya dönüştürüyor.

'Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun' yönlendirmeleri, benlik şişmesi, mutluluk yarışları gençleri daha sıkılan, bunalan bir yapıya dönüştürüyor. Gençler hayattan lezzet alamıyor, kendini anlamsız ve boş hissediyor, gayesiz yaşıyorlar.
Günümüzde gençlerde bir can sıkıntısı, mutsuzluk hâkim. Hiçbir şeyden memnun olmama had safhada. Çocuklar bile artık canım sıkılıyor diye o kadar çok söylüyor ki, anne-babalar için oldukça zorlayıcı bir durum halini alıyor. Peki, ne oldu da gençler sürekli mutsuz, canları sıkılıyor?
'Sen en iyisini hak ediyorsun' yönlendirmesi: Son yıllarda gençlere ve kadınlara sürekli pompalanan bir fikir, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun fikri. Reklam ve film replikleriyle, kişisel gelişim senaryolarıyla bu düşünce biçimi özellikle gençlerin bilinçaltına işleniyor. Sen bunu hak etmiyorsun, sen en iyisini hak ediyorsun söylemleriyle, çaba göstermene ve emek vermene gerek yok, sadece istemelisin yönlendirmesi yapılıyor.
Her şeyin en iyisini zaten hak ettiğini duyarak büyüyen bir genç, seçimleri ve tercihleri için hedefler koyması ve bunlar için emek vermesi gerektiği durumlarda çelişkiye düşüyor. Gerçek dışı hedefler koyup, mükemmeliyetçilik gibi kavramlarla süsleyip sunulan bu sanal gerçeklik, gerçek hayatla uyuşmadığı zaman genç bunalıma düşüyor, kendini yetersiz ve güvensiz hissedebiliyor.
Benlik Şişmesi:

Domatesler neden eski lezzetinde değil?

Domatesler neden eski lezzetinde değil?
Domatesler neden eski lezzetinde değil?

Current Biology dergisinde yayımlanan araştırmada 100 farklı domates cinsi 170 gönüllü tarafından test edildi. Sonuçlara göre domatesin lezzetinde iki faktör rol oynuyor; şeker ve bitkiye kokusunu veren bileşenler.
Araştırma domates tüketiminin artması ile birlikte çiftçilerin bir bitkiden almaya çalıştıkları domates miktarının sürekli arttığını, bunun da her domateste daha az şeker birikmesine neden olduğunu söylüyor. Bu yüzden iyi domateslerin artık süpermarketlerde bulunamayacağı belirtiliyor.

Mardin Dünya Mirası Olmaya Hazırlanıyor

Mardin Dünya Mirası Olmaya Hazırlanıyor
Mardin Dünya Mirası Olmaya Hazırlanıyor

Binlerce yıllık geçmişe sahip eski Mardin'in, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için 2014 yılında başvuru yapılacak.
Mardin'in, Birleşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Teşkilatının (UNESCO) ''Dünya Mirası Geçici Listesine'' alınmasının ardından, Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hızlandırıldı.
Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, yaptığı açıklamada, projeye 2009 yılında başladıklarını, Mardin'in tarihi yapısının korunması açısından çok önemli bir çalışma yürüttüklerini bildirdi.
Maliyeti 200-250 Milyon Lira

Apple Twitter’a Ortak Oluyor

Apple Twitter’a Ortak Oluyor
Apple Twitter’a Ortak Oluyor

Apple, sosyal medya dünyasının yıldızı Twitter’a ortak olmaya hazırlanıyor.


550 milyar dolarlık piyasa değeri olan teknoloji markası olan Apple, sosyal medya dünyasının yıldızı Twitter’a ortak olmaya hazırlanıyor.

Evliliğin Yerini Sözleşmeli Birliktelikler Alıyor

Evliliğin Yerini Sözleşmeli Birliktelikler Alıyor
Evliliğin Yerini Sözleşmeli Birliktelikler Alıyor


Belçika'da evliliğin yerine sözleşmeli birliktelikleri seçenlerin sayısı artıyor


İçişleri Bakanlığı'nın verilerine göre, geçen yıl birlikte yaşama sözleşmesi imzalayan çiftlerin sayısı 80 bine ulaşarak son yıllarda istikrarlı gerileyen geleneksel evliliklerin sayısıyla eşitlendi.
Belçika'da evliliğe alternatif olarak 2000 yılından itibaren uygulanan sözleşmeli birlikteliklerde taraflar, karşılıklı sorumluluklarından mal paylaşımına kadar ortak hayatlarını ilgilendiren her şeyi sözleşmeye dökerek imzalıyor.

Tatlı ve abur cuburun bağımlılık yaptığı ortaya çıktı

Tatlı ve abur cuburun bağımlılık yaptığı ortaya çıktı
Tatlı ve abur cuburun bağımlılık yaptığı ortaya çıktı


ABD'de yapılan araştırmada tatlı ve abur cuburun bağımlılık yaptığı ortaya çıktı


ABD'deki Maryland Ulusal Enstitüsü direktörlerinden Dr. Nora Volkow, tatlı ve abur cuburun bağımlılık yaptığını açıkladı.
Dr. Nora Volkow'a göre; şekerli gıdalar ve fast food ürünlere karşı koyamamanın sebebi, bu ürünlerin bağımlılık yaratarak, mideden gelen kimyasal sinyaller ve beyindeki zevk merkezi arasındaki dengeyi bozması.

Arakan'lı Müslümanların Osmanlıya Yardımı

Arakan'lı Müslümanların Osmanlıya Yardımı
Arakan'lı Müslümanların Osmanlıya Yardımı

Balkan savaşlarında Myanmarlı Müslümanlar da Osmanlı ordusuna yardım etmişler.


1912'de Balkan savaşları esnasında dünyanın her tarafındaki Müslümanlar gibi Myanmarlı Müslümanlar da para toplayarak Osmanlı ordusuna yardım etmişlerdi.
Osmanlı İmparatorluğu bizim zayıf zannettiğimiz dönemlerde bile dünyanın en önemli devletlerinden biriydi ve dünyadaki bütün Müslümanlar'ın şemsiyesi konumundaydı. Afrika'dan Asya'ya bütün Müslümanlar'ın gözü kulağı hilafetin merkezinde, yani İstanbul'daydı.
Asya Müslümanları özellikle de Hindistan Müslümanları, hilafetin merkezi olduğu için Osmanlı İmparatorluğu'nu yakından takip ediyorlardı. Madagaskar'dan Myanmar'a kadar her taraftaki Müslümanlar halifeyle ilişki kurmuşlardı. 1870'te Birmanya'daki (Myanmar) Ava sultanının sadrazamı Osmanlı yönetimiyle ilişki kurmak için mektup göndermişti.
Hicaz Demiryoluna Para Aktı

Arakanlı Müslümanların Lideri Zulmü Anlattı

Arakanlı Müslümanların Lideri Zulmü Anlattı
Arakanlı Müslümanların Lideri Zulmü Anlattı

"Budistler, güvenlik güçlerinin silahlarıyla Müslümanları öldürüyorlar."

Arakanlı Müslümanların lideri konumunda bulunan Dr. Muhammed Yunus, Arakan'da katliamın devam ettiğini belirterek, ''Arakan'da yaşayan Budistler, yetkililerin desteğiyle yağmalamalar yapıyor. Güvenlik güçlerinin silahlarıyla Müslümanları öldürüyorlar'' dedi.
''İslam Dünyası Ramazan'da İstanbul'da Buluşuyor'' programı kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Yunus, yaptığı açıklamada, Müslümanlara yapılan zulmün Myanmar hükümetinin desteğiyle gerçekleştirildiğini söyledi.
Daha önce de Arakanlı Müslümanlara yönelik zaman zaman katliamlar yapıldığını anlatan Yunus, son olayların ise 3 Haziran'da başladığını anımsattı.
"Arakan'da yaşayan Budistler, yetkililerin desteğiyle yağmalamalar yapıyor. Güvenlik güçlerinin silahlarıyla Müslümanları öldürüyorlar" diyen Yunus, Müslümanların büyük acı ve zulümle karşı karşıya olduğunu anlattı.
"Dünya Müslümanları ve Batılı Devletler Katliama Sessiz"
Katliamın tekrar başlamasının en büyük sebeplerinden birisi olarak "Bangladeş'in güçsüz olması"nı gösteren Yunus, şöyle devam etti:
"Diğer büyük sebep ise dünya Müslümanlarının ve Batılı devletlerin bu katliama sessiz kalması. Batılı devletler önceleri Myanmar'a, Nobel ödüllü Aung San Suu Kyi tutsak olduğu için tepkiliydi. Ancak onun serbest bırakılması, Batılı devletlerin Myanmar'a olumlu bakmasını sağladı. Batılı ülkeler böylece katliama sessiz kaldı ve kalıyor."
"Kadınlara Tecavüz Ediliyor"

Kadıköy-Kartal metrosu Ramazan Bayramı'nda seferlere başlayacak

Kadıköy-Kartal metrosu Ramazan Bayramı'nda seferlere başlayacak
Kadıköy-Kartal metrosu Ramazan Bayramı'nda seferlere başlayacak

Temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2005'te attığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kadıköy-Kartal metro hattı Ramazan Bayramı'nda yolcu taşımaya başlayacak.
Günde 1,5 milyon yolcu kapasitesi olan metro hattı 1,6 milyar liraya mal oldu. Metro ile Kadıköy-Kartal arası 29 dakikaya inerken yolcu yoğunluğuna göre 1-1,5 dakikada bir sefer yapılabilecek. 
Raylı sistem 103 km'e yükseldi

Akıllı Gıda 'Beni Yeme' Diyecek!

Akıllı Gıda Beni Yeme Diyecek!
Akıllı Gıda Beni Yeme Diyecek!


Yeni geliştirilen "Akıllı gıdalar" beyne "Yeterince yedin" mesajı gönderiyor.

Fransa'da geliştirilen cihazla felçliler göz bebeklerini kalem gibi kullanacak

Fransa'da geliştirilen cihazla felçliler göz bebeklerini kalem gibi kullanacak
Fransa'da geliştirilen cihazla felçliler göz bebeklerini kalem gibi kullanacak

Fransız bilim insanları tarafından geliştirilen bir cihaz, felçlilerin gözbebeklerini kalem gibi kullanıp karşısındakilerle konuşmalarını sağlayacak.
Paris'te bulunan Pierre et Marie Curie Üniversitesi'nden nörobilimci Jean Lorenceau'nun öncülüğünü yaptığı çalışmada geliştirilen cihaz, hareket algılayıcı kameralarla donatıldı.
Cihaz, konuşamayan felçlilerin göz hareketlerine göre hareket ediyor.
Dakikada 20-30 Karakter 

ABD İran ve Suriye'yi vurmak zorunda. Çünkü İsrail ve Siyonizm böyle istiyor

ABD İran ve Suriye'yi vurmak zorunda. Çünkü İsrail ve Siyonizm böyle istiyor
ABD İran ve Suriye'yi vurmak zorunda. Çünkü İsrail ve Siyonizm böyle istiyor
Haberin verilişi biraz tersinden olmuş ama neyin ne olduğunu anlamak isteyenlere her şeyi anlatmış;

***

''ABD İran'a Saldırı Planını Netanyahu İle Paylaştı''

Haaretz, ABD'nin İran'a saldırı konusunda İsrail'e brifing verdiğini iddia etti. (ABD'li yetkililerin brifing veriyor gözüküyorken, brifing ve talimat aldığı gerçeğini yazamamış tabii olarak. Aynı bizim gazetelerin Türk Genel Kurmay'ındaki İsrail odasını yazamamaları gibi)

Esad bahane... Gidişat uygun adım Büyük İsrail'e...

Esad bahane... Gidişat uygun adım Büyük İsrail'e...
Esad bahane... Gidişat uygun adım Büyük İsrail'e...


Bütün her şey bahane... Bölge tamamen İsrail'in çıkarlarına göre şekilleniyor... Türk hükümeti değerlerine ve milletine ihanet ediyor. Bilerek ve isteyerek Siyonizm'e hizmet ediyor.

Suriye'nin Kuzey şehirlerinde PKK'nın uzantısı PYD'nin hüküm sürmeye başladığının ortaya çıkmasıyla birlikte bölgedeki tereddütler iyice derinleşti. Irak'tan sonra Suriye'nin de fiili bölünme sürecine girmesi Büyük israil'in ayak izi olarak görünüyor. Bölge ülkelerinin ufalanması İsrail'in elini güçlendiriyor.


Esad bahane... Gidişat uygun adım Büyük İsrail'e...
Esad bahane... Gidişat uygun adım Büyük İsrail'e...

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Gerçekler hep gizleniyor. Türkiye'de medyayı kimler kontrol ediyor? Suriye ordusunun Halep'te operasyon düzenlediği nokta kent merkezi değil, muhaliflerin konuşlandığı kuzey bölgeleri

Gerçekler hep gizleniyor. Türkiye'de medyayı kimler kontrol ediyor? Suriye ordusunun Halep'te operasyon düzenlediği nokta kent merkezi değil, muhaliflerin konuşlandığı kuzey bölgeleri
Gerçekler hep gizleniyor. Türkiye'de medyayı kimler kontrol ediyor? Suriye ordusunun Halep'te operasyon düzenlediği nokta kent merkezi değil, muhaliflerin konuşlandığı kuzey bölgeleri

ABD, İsrail, Fransa, İngiltere, Türkiye, Suudi Arabistan ve diğerlerinin oynattıkları muhalifler/teröristler roketler atarken ESAD'ın ordusunun güller atmasını mı bekliyorsunuz? Siz koca Türk milleti ile dalga mı geçiyorsunuz?

HALEPTE NELER OLUYOR?

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?
Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler İçin gizli Üs kurdu mu?
AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi?

TÜRKİYE HALKININ, İSLAMİ GÖSTERİLEN BİR LİDER VE PARTİSİ ELİ İLE ALDATILIP, HAÇLI SEFERLERİ YAPAN VE BÜYÜK İSRAİL KURMAK İSTEYEN GÜÇLERE DEVLET VE MİLLET OLARAK TAŞERON YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ.
Buna tek kelime ile ihanet denilir. Buna sebep olan hükümet ve hükümet mensupları derhal Yüce Divan'a sevk edilmelidir.

Türkiye 'Muhalifler' denilen teröristler için gizli üs kurdu mu? AKP hükümeti milletine ve değerlerine ihanet içinde mi? Suriye'de gerçekten neler olduğunu milletimize doğru olarak anlatılıyor mu? Muhalifler yada Özgür Suriye Ordusu meşru bir yapılanma mı? Afganistan, Irak, Libya düşürülmüşken, Katar, Ürdün ve Suudi Arabistan zaten tam anlamı ile batının kontrolünde iken ve ABD başkanı "Bu bir haçlı seferidir." diye ekranlarda bağırmışken, Dış işleri bakanı "22 ortadoğu ülkesini haritadan sileceğiz." demişken, Rusya başbakanı "Bu operasyonlar orta çağ haçlı seferlerine benziyor" demişken, Fransız bakan "İdarecilerimiz bir haçlı seferi düzenliyorlar." demişken, sözde İslami parti olduğu iddia edilen bir partinin ve onun alnı secdeli liderinin bunları görememe ve asıl maksatları bilememe lüksü-mazereti olabilir mi?

BOP tam anlamı ile uygulanmaya devam ediliyorken, daha derinde de bir Büyük İsrail projesi varken, nasıl olur da bu şer güçlerin bütün emirlerini harfiyen yerine getiren uygulamalar yapar. Nasıl olur da bir de ekranlarda halkına tiyatro çevirip Davos'da rol yapar?

Öyle ise Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanı, neden böyle hareket ediyor, kimlere çalışıyor, İsviçre'deki banka hesapları neden dolup taşıyor? Ve Türkiye nereye götürülüyor?



Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin bağlıları (Süleymancılar) hangi partiye oy verecek? | Hangi parti tercih edildi? | Mehmet Fahri Sertkaya (video)

Cemaat merkezi ( Muhterem Alihan Kuriş Beyağabey ) kararını açıkladı: KESİNLİKLE OY YOK! Kesinlikle AKP'ye ve MHP'ye oy ve...